Archief 2017 In de pers...

Nieuwe Leden gezocht

Nieuwe leden kunnen zich nu eenvoudig inschrijven dankzij een nieuw inschrijfformulier dat vanaf de website te downloaden valt. Dit formulier kan met behulp van uw computer (niet op I-pad) worden ingevuld en hoeft dus niet eerst uitgeprint te worden. Makkelijker kan haast niet.

Digitaal werkt het als volgt: u opent het bestand in Acrobat Reader/DC (dit kunt u gratis downloaden via deze link). Vanuit dat programma vult u uw gegevens in. Als u daarmee klaar bent, dan klikt u rechtsboven op het kader  “digitaal verzenden”.  Het formulier verschijnt dan als pdf in uw mail programma (Outlook/Mail etc). De mail adressen van secretaris en penningmeester staan ingevuld. Tot slot verzendt u deze mail compleet met de ingesloten PDF bijlage. Lukt het digitaal niet dan kunt u het formulier uitprinten en per post opsturen.

Nu dus tijd om alle Lakenvelder & Vorwerk houdende vrienden lid van onze club te maken. We hebben goed nieuws voor hen: nieuwe leden betalen pas hun lidmaatschapsgeld vanaf 2018. Van het clubboekje hebben we er nog maar een paar dus wees er snel bij!!

Powered by: Wordpress