Archief 2018 Clubnieuws

Nieuwe Clubfolder klaar!!

Onze nieuwe clubfolder is gedrukt. Tijdens de ALV van 2 juni zullen we die introduceren. De folder is bedoeld om
te overhandigen aan geinteresseerden die bij u broedeieren of jonge dieren kopen.

Tijdens zo’n bezoek bekijken ze veelal met veel plezier uw dieren. Weinigen weten dat het om een zeldzame hoenderrassen gaat. Zo’n contact is een mooie gelegenheid om onze club bij hen te introduceren.

Daarom hebben we een speciale kennismakings folder gemaakt die heel kort iets verteld over onze dieren en de voordelen van onze club. De folder roept op om proeflid voor het lopende jaar te worden, tegen betaling van een gering bedrag van € 5.-. Onze gedachte is ze door u zo enthousiast worden, dat ze direct proeflid worden van onze club en wie weet later ooit zelf met fokken beginnen. We zullen hen uitnodigen voor de Clubdag en over eventuele andere activiteiten voor proefleden kunnen we met elkaar verder ideeën ontwikkelen.

 

 

 

Hoe denken we dat het gaat werken?

• Tijdens een bezoek of verkoop overhandigt u de introductie folder.

• Is er interesse dan registreert u als fokker uw proeflid via onze website.

• Het proeflid betaald via IDEAL € 5,- .

• Via email heten we het proeflid welkom en houden hem/haar op de hoogte van bijzondere evenementen of gebeurtenissen als bijvoorbeeld de Clubdag.

• Tijdens de clubdag kan een proeflid kennismaken met andere ervaren fokkers en we kunnen bijvoorbeeld een workshop houden over het beginnen met fokken.

• Na een jaar vragen we of het proeflid wil blijven als ‘gewoon’ lid.

 

Folder is nu beschikbaar

Na afloop van de ALV 2 juni kunnen leden deze folder gratis meenemen vanuit Barneveld. Leden die daar niet aanwezig kunnen zijn maar toch ook graag willen proberen om proefleden te werven, kunnen 50 folders per post bestellen tegen betaling van € 3,75. De verzendkosten kunt u per IDEAL voldoen

Klik hier om uw bestelling te plaatsen.

Tot slot zijn de folders ook gratis af te halen in Haarlem. Neem daartoe contact op met de penningmeester.

 

Powered by: Wordpress