Archief 2019

Wie denkt mee?

Nu het laatste clubboek verkocht is, willen we graag een nieuw of aangepast clubboek maken. We zoeken leden die in deze rustige januari maand eens kritisch willen kijken naar het ‘oude’ boek en suggesties willen doen over aanpassingen.

In hoeverre zijn de hoofdstukken die daar nu in staan nog relevant voor de komende jaren. Welke onderwerpen moeten aangescherpt worden, welke kunnen vervallen en wat ontbreekt? Moet het acccent op de historie liggen of willen we ook aandacht aan nieuwe specifieke Lakenvelder & Vorwerk onderwerpen besteden?

Het bestuur wil graag met leden in contact komen, die wat tijd hieraan willen besteden. De ambitieuze planning voor het nieuwe boek is als volgt:

jan-feb: bepalen nieuwe inhoud van het boek
mrt: aangepaste en nieuwe teksten schrijven en fotograferen
apr: opmaak en drukwerk gereed maken
mei: drukwerk produktie

Vrijwilligers vóór:
graag een korte bericht naar: secretariaat@lakenvelder-vorwerkclub.nl

Powered by: Wordpress