Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Clubnieuws

Eerste Kuikens op de Radar

De eerste kuikens zijn door de Lakenvelder & Vorwerk Kuiken Radar gesignaleerd. We ontvingen bericht van R. Kalter dat hij op 25 januari de eerste Lakenvelder kuikens heeft laten uitbroeden. Hij legde 30 eieren in en had 26 kuikens: 86%. Een mooi uitkomst percentage. Complimenten ook voor zijn uitbroedservice ‘s’Heerenbroek’.

Ook de 2de melding kwam zojuist binnen: Arie Abbing legde 24 eieren in en had op 12 februari een uitkomst van 5 kuikens: helaas slechts 20%.

We houden ook alle volgende resultaten van de KuikenRadar 2019 bij. We verwachten in de komende weken veel activiteit. Klik daarom snel op deze speciale KuikenRadar pagina met alle details en broedresultaten.

Powered by: Wordpress