Clubnieuws

Hokbezoek Noord: fantastisch leuke dag!

Hokbezoek Noord was erg gezellig en instructief. Naast de Lakenvelder hier ook veel aandacht van en voor Vorwerkers. Ondanks de aanhoudende stortregens waren een flink aantal fokkers en nieuwe leden te gast bij Jan en Eva Osnabrugge en Herman en Mariska Kokenberg in Mussel en Gasselternijveen.

De “gastheren” hadden het perfect voor elkaar. Fraaie, soms prijswinnende dieren, prachtige zelfgebouwde verblijven en veel interactie tussen de aanwezigen; zinnige uitwisseling van kennis en ervaring. Naast de Vorwerkers troffen we ook prachtige Groninger Meeuwen (waar anders dan in Groningen) en ook de eerste resultaten van de Lakenvelder Groot Blauw.

In de middag een bezoek aan een bijzondere Fuchsia kwekerij. De zoon beheert daar de erfenis van zijn ouders die meer dan 3500 soorten fuchsia’s hebben gekweekt. Een kwekerij met museale waarde.

De dag werd stijlvol afgesloten met een heerlijke maaltijd in Gasselte. Een fantastisch leuke dag. Zo’n dag waar ieder wat van opsteekt en ook weer met nieuwe energie aan het werk kan.

previous arrow
next arrow
Slider
Powered by: Wordpress