Clubnieuws

Save the date: 5 sept 2020

Reserveer nu alvast zaterdag 5 september 2020 in uw agenda of kalender voor de Jongdierendag 2020.

Deze zal volgend jaar niet plaatsvinden in Apeldoorn omdat ze daar, wegens gebrek aan DCA-vrijwilligers,  de ruimte niet langer beschikbaar kunnen stellen. We gaan dus verhuizen naar een andere locatie.

Tijdens de Jongdierendag in Apeldoorn hebben we onze penningmeester als verkenner uitgestuurd en die heeft een bezoek gebracht aan de Manage van Aeres in Kootwijkerbroek. Daar werd in samenwerking met Gallinova (op die zelfde zaterdag) door de Barnevelder club, de Zijdehoen club en de Nederlandse Kuif & Baardkuifhoen-club, hun Jongdierendag gehouden.

De penningmeester kwam van dit bezoek enthousiast terug en heeft de volgende zeer korte video impressie gemaakt. Kijk mee en zie waar we, naar alle waarschijnlijkheid, volgend jaar met onze jonge dieren zullen zijn.

Powered by: Wordpress