Clubnieuws

Club Ambassadeurs

Afgelopen weekend waren onze prachtige hoenders weer te bewonderen op de Midden Drenthe Show in Beilen. Weer een mooie presentatie van Herman Kokenberg, die ook keurmeester Henk Fennema op de foto wist vast te leggen met een prijswinnende hen.

Onze club heeft leden gevraagd om club-ambassadeurs te willen zijn in de regio’s Noord (Herman Kokenberg), West (Ron LePoole) en Zuid/Oost (Joyce Boumans samen met Wim van Duifhuizen). De ambassadeurs zijn ervaren clubleden die vragen van bezoekers tijdens de verschillende evenementen in de regio kunnen beantwoorden.

Zo presenteerden de Lakenvelder & Vorwerkclub zich in het weekend van 12 & 13 oktober op de Peelhorstshow in Horst-Hegelsom en op de Kennemerlandshow in Spaarnwoude bij Haarlem. Dankzij de inspanningen van Joyce Boumans in oost en Jacqueline Bremmers in het westen.

Tijdens de WPKC te Zuidbroek op 27 & 28 september stond onze club weer prachtig gepresenteerd. Met dank aan club-ambassadeur Herman Kokenberg, die bij deze open show ook elk jaar mooie Lakenvelder hoenders instuurt.

Op 13 september tijdens de Jongdierendag Beugen KSV Pels en Pluim heeft onze kersverse club-ambassadeur Wim van Duifhuizen zijn inzending duidelijk gemarkeerd met de nieuwe rolbanner. Een tof gezicht!

U kunt dus ergens in het land, tijdens een dierenshow waar Lakenvelders en of Vorwerkhoender worden getoond, onze ambassadeurs vast vaker aan het werk zien. De foto’s van de ambassadeurs blijven wij plaatsen, dus als u een show bezoekt en onze banner ziet staan, maak even een foto of selfie. 

previous arrow
next arrow
Slider
Powered by: Wordpress