Archief 2019 Clubnieuws

Club Ambassadeurs

Deze rubriek werken we regelmatig bij met nieuws van onze club-ambassadeurs in de regio’s Noord (Herman Kokenberg), West (Ron LePoole) en Zuid/Oost (Joyce Boumans samen met Wim van Duifhuizen). Onze club-ambassadeurs zijn ervaren clubleden die vragen van bezoekers tijdens de verschillende evenementen in de regio kunnen beantwoorden.

Onze ambassadeurs Zuid hebben een drukke decembermaand gehad! Wim van Duifhuizen plaatste de banier, folders én hoenders natuurlijk, bij de TKV Tiel (6-7 december) en de Gelderlandshow (13-15 december), Joyce Boumans was ook aanwezig met haar mooiste hoenders ook tijdens de Maasdalshow (20-22 december), en we zagen de fraaie Vorwerk kriel hoenders van Cees Wiggelo. Met mooie resultaten op alle shows kunnen we weer trots zijn op de getoonde kwaliteit van dieren. 

De volgende grote show is natuurlijk de Noordshow in Assen waar we veel leden en belangstellenden verwachten. 

Op 17 november hebben Herman en Mariska Kokenberg onze club vertegenwoordigd op de “Rassegeflügelschau in het Duitse plaatsje Weener. Op deze show waren de Lakenvelder- en Vorwerkhoender goed vertegenwoordigd: 9 lakenvelders, 21 lakenvelder kriel en 15 vorwerk kriel. Er heerst een gemoedelijke sfeer van zowel Duitse als Nederlandse fokkers en er is ook een goede mix  van publiek. Als goede regio ambassadeur heeft Herman natuurlijk altijd een paar foldertjes op zak en kon het dus niet laten om onze Club ook daar te vertegenwoordigen. 

In het weekend van 24-26 oktober waren onze prachtige hoenders te bewonderen op de Midden Drenthe Show in Beilen. Een mooie presentatie van Herman Kokenberg, die ook keurmeester Henk Fennema op de foto wist vast te leggen met een prijswinnende hen.

Op de Peelhorstshow in Horst-Hegelsom én op de Kennemerlandshow in Spaarnwoude bij Haarlem presenteerde de Lakenvelder & Vorwerkclub zich in het weekend van 12 & 13 oktober Dankzij de inspanningen van Joyce Boumans in oost en Jacqueline Bremmers in het westen.

Tijdens de WPKC te Zuidbroek op 27 & 28 september stond onze club weer prachtig gepresenteerd. Met dank aan club-ambassadeur Herman Kokenberg, die bij deze open show ook elk jaar mooie Lakenvelder hoenders instuurt.

Op 13 september tijdens de Jongdierendag Beugen KSV Pels en Pluim heeft onze kersverse club-ambassadeur Wim van Duifhuizen zijn inzending duidelijk gemarkeerd met de nieuwe rolbanner. Een tof gezicht!

U kunt dus ergens in het land, tijdens een dierenshow waar Lakenvelders en of Vorwerkhoender worden getoond, onze ambassadeurs vast vaker aan het werk zien. De foto’s van de ambassadeurs blijven wij plaatsen, dus als u een show bezoekt en onze banner ziet staan, maak even een foto of selfie. 

Maasdalshow 20-21 dec 19
TKV TIel 7 dec
Noord Drenthe Show 30 nov:2
Noord Drenthe Show 30 nov:1
Goch, Duitsland 1-2 Nov
Midden Drenthe Show 26-27 okt
Midden Drenthe Show 26-27 okt:2
Midden Drenthe Show 26-27 okt:3
dks druten – 19 & 20 okt.
Peelhorstshow 12/13 oktober
Kennemerlandshow 12/13 oktober
WPKC 27/28 sept
Jongdierendag Beugen 13 sept
previous arrow
next arrow
 

Powered by: Wordpress