Clubnieuws

Club Ambassadeurs

Deze rubriek werken we regelmatig bij met nieuws van onze club-ambassadeurs in de regio’s Noord (Herman Kokenberg), West (Ron LePoole) en Zuid/Oost (Joyce Boumans samen met Wim van Duifhuizen). Onze club-ambassadeurs zijn ervaren clubleden die vragen van bezoekers tijdens de verschillende evenementen in de regio kunnen beantwoorden.

Op 17 november hebben Herman en Mariska Kokenberg onze club vertegenwoordigd op de “Rassegeflügelschau in het Duitse plaatsje Weener. Op deze show waren de Lakenvelder- en Vorwerkhoender goed vertegenwoordigd: 9 lakenvelders, 21 lakenvelder kriel en 15 vorwerk kriel. Er heerst een gemoedelijke sfeer van zowel Duitse als Nederlandse fokkers en er is ook een goede mix  van publiek. Als goede regio ambassadeur heeft Herman natuurlijk altijd een paar foldertjes op zak en kon het dus niet laten om onze Club ook daar te vertegenwoordigen. 

In het weekend van 24-26 oktober waren onze prachtige hoenders te bewonderen op de Midden Drenthe Show in Beilen. Een mooie presentatie van Herman Kokenberg, die ook keurmeester Henk Fennema op de foto wist vast te leggen met een prijswinnende hen.

Op de Peelhorstshow in Horst-Hegelsom én op de Kennemerlandshow in Spaarnwoude bij Haarlem presenteerde de Lakenvelder & Vorwerkclub zich in het weekend van 12 & 13 oktober Dankzij de inspanningen van Joyce Boumans in oost en Jacqueline Bremmers in het westen.

Tijdens de WPKC te Zuidbroek op 27 & 28 september stond onze club weer prachtig gepresenteerd. Met dank aan club-ambassadeur Herman Kokenberg, die bij deze open show ook elk jaar mooie Lakenvelder hoenders instuurt.

Op 13 september tijdens de Jongdierendag Beugen KSV Pels en Pluim heeft onze kersverse club-ambassadeur Wim van Duifhuizen zijn inzending duidelijk gemarkeerd met de nieuwe rolbanner. Een tof gezicht!

U kunt dus ergens in het land, tijdens een dierenshow waar Lakenvelders en of Vorwerkhoender worden getoond, onze ambassadeurs vast vaker aan het werk zien. De foto’s van de ambassadeurs blijven wij plaatsen, dus als u een show bezoekt en onze banner ziet staan, maak even een foto of selfie. 

previous arrow
next arrow
Slider
Powered by: Wordpress