Archief 2020 Clubnieuws

Nieuwjaarsborrel 2020

Het was weer genoegelijk druk tijdens onze nieuwjaarsontmoeting 2020, We ontmoetten zo’n 23 leden en dronken met hen alcohol vrije drankjes. Veel beste wensen en geluk voor iedereen. We deden het samen met de Barnevelderclub die zo vriendelijk waren om hun ruimte met ons te delen. Het was zo gezellig dat we vergaten om foto’s te maken. De plaatjes hieronder geven dan ook eigenlijk niet zo’n goed beeld.

Tijdens zowel de vrijdag en zaterdag dat het bestuur op de show aanwezig was hebben we talloze vragen kunnen beantwoorden en veel belangstellende bezoekers te woord gestaan. Daarbij opvallend veel interesse voor de Lakenvelder Blauw uit binnen en buitenland als Franktijk, Italie, Belgie en Duitsland. We hebben onze talenkennis weer kunnen afstoffen.

Ook de presentatie van de Kuikenradar kreeg veel belangstelling en complimenten voor onze club. Veel jongere bezoekers waren zeer enthousiast en gaven aan dat we hiermee de fokkerij eindelijk wat kunnen moderniseren. We zijn benieuwd of alle mooie woorden ook straks resulteren in een stortvloed van Kuikenradar meldingen.

IMG_5529
IMG_5526
IMG_5523
IMG_5524
previous arrow
next arrow
 
IMG_5529
IMG_5526
IMG_5523
IMG_5524
previous arrow
next arrow
Powered by: Wordpress