Archief 2020 Clubnieuws In de pers...

Gaat Jubileumfeest door?

Ook wij houden nauwlettend de berichten over het Corona virus in de gaten. We snappen dat dit gevolgen kan hebben voor de opkomst van onze feestelijke ALV op 18 april. Na overleg hebben we besloten die datum vooralsnog te handhaven.

We hebben met onze vergaderlocatie afgesproken dat we over 3 weken op uiterlijk 4 april het besluit nemen of ons feest definitief doorgaat op 18 april. Is de situatie dan zo dat we doorgang niet verantwoord vinden, dan verplaatsen we de vergadering naar mei of juni.

Van een flink aantal leden ontvingen we inmiddels een aanmelding. Dat is erg leuk en daar worden we bijzonder blij van. Een feest vier je met z’n allen; wij gaan dus gewoon door met de organisatie en u kunt zich ook gewoon aanmelden via onze website klik hier.

In de komende weken houden we u verder op de hoogte.

Powered by: Wordpress