Archief 2020 Clubnieuws

Hokbezoek West: klein maar fijn

Tijdens een klein, maar fijn hoekbezoek West op 27 juni hebben we de prachtige dieren van Fred en Rina Reijn bekeken. Karel Fentsahm en Arie Abbing hebben samen met Fred en Rina aandachtig jonge en oudere Lakenvelders beoordeeld. Daarnaast natuurlijk aandacht voor de schitterende Cayuga eenden, fraaie duiven en bijzondere siervogels.

Nog steeds onder Covid-19 protocol hebben de aanwezigen hun best gedaan om de noodzakelijke afstand te bewaren. Uit de foto’s hieronder is dat niet altijd even duidelijk. Maar als het boeiend en interessant is valt afstand houden ook niet mee.

Het middag programma kon om meerdere redenen geen doorgang vinden. Maar zo kan ook een korter hokbezoek met slechts enkele betrokken leden een prachtige informatieve ontmoeting zijn. Dank aan Rina en Fred voor hun gastvrije ontvangst…


Powered by: Wordpress