Archief 2020 Clubnieuws

Op naar de 100: gelukt!

Het is écht gelukt. We hebben het 100ste lid mogen verwelkomen! We hadden het feestelijk bekend willen maken in juli tijdens ons Jubileumfeest maar zulk goed nieuws willen we toch niet langer voor ons houden.

Eerlijk is eerlijk, we hebben er naar uitgekeken maar op 29 maart 2020 meldde Hans Hageman ons eerste Franse lid aan: Antonio Lopes Duarte. Antonio probeert de Lakenvelderclub in Frankrijk nieuw leven in te blazen en is nu officieel het honderste lid van onze club. Een enthousiaste fokker die we hebben ontmoet tijdens de Noordshow 2020. Antonio = 100. Bienvenue et félicitations / Hartelijk welkom en gefeliciteerd!! Eén en ander past mooi in de ontwikkeling van onze internationale contacten met clubleden in Duitsland, Belgie, Frankrijk en de USA.

PER 6 JULI: 10 LEDEN ERBIJ
Maar dat is niet alles. Daarnaast hebben we dit eerste halfjaar 9 andere nieuwe leden mogen verwelkomen: Thijs Bijma, Rick Eikelboom, Rob Groeneveld, Geert Gruppen, Alfons Hoppen, Frans Janssen, Miranda de Keijzer, Johan de Visser en Cees Wiggelo Sr. Ook is er nog steeds een groeiende belangstelling voor ons proeflidmaatschap. Ook daarvan hebben we er een groot aantal mogen begroeten.

We kijken er naar uit om u tijdens de Jong Dierendag op 5 september in Mijdrecht persoonlijk te ontmoeten.

Vernieuwing en groei van onze club blijft nodig: we hebben de 100 nog maar net gehaald. Blijf dus onze folder voor de werving van proefleden gebruiken. Zijn ze op? Vraag een stapeltje nieuwe aan bij het secretariaat. Dank aan alle leden die het plezier en enthousiasme van onze club overbrengen aan andere geinteresseerden.

Powered by: Wordpress