Archief 2021 Clubnieuws

Fokkers voor Fokkers

We willen graag onze nieuwe leden stimuleren om ook actief met fokken te starten. Daar komt meer bij kijken dan je denkt. Daarom willen we meer- en minder ervaren fokkers elkaar laten helpen.

 

FOKKERS VOOR FOKKERS

Nu het broedseizoen nog moet beginnen willen we graag weten wie daarbij wil helpen en wie geholpen wil worden. Wij proberen dan bij elkaar passende teams samen te stellen. 

 

We hebben een eerste oproep gedaan en daarmee hebben we al een aantal leden met elkaar in contact kunnen brengen. Het bestuur werkt aan een meer uitgebreid plan om Fokker-voor-Fokkers tot een serieus ondersteuningsproject te maken. Zodra dit gereed is stellen we du dit ter beschikking.

 

Op dit moment is er wel een idee op papier. Dat kunt u hier downloaden.
We ontvangen graag uw reacties of aanvullingen. 

 

 

PLUIM VAN HET JAAR

Maar het wordt nog leuker: het team waarvan de jonge fokker dit jaar op de komende jong dierendag het mooiste resultaat presenteert ontvangt de Pluim van het jaar. Het kan geen toeval zijn dat deze nieuwe prijs wordt ingesteld in het jaar dat met veel succes binnen de familie Pluim precies 100 jaar Lakenvelders worden gefokt. Een eerbewijs dus.

Hieronder kunt u zich opgeven om mee te doen met ‘Fokkers voor Fokkers’ hetzij als geinteresseerde jonge fokker of als ‘buddy’. 

Aanmelding Fokkers voor Fokkers

  • Wilt u beginnen met fokken van Lakenvelders of Vorwerkers? Heeft u al eens een poging gedaan maar wilt u meer weten? Het Fokkers-voor-Fokkers-plan kan u daarbij helpen. We zoeken voor u een ervaren medelid bij u in de buurt en vragen of deze u wil helpen. Zo zorgen we samen voor de toekomst en het behoud van onze mooie rassen.
 

Captcha tegen spam

Powered by: Wordpress