Archief 2021 Clubnieuws

Hokbezoek Zuid 10 juli 2021

Op bezoek in het aardse kippenparadijs bij Geneviève Albertzoon in Etten-Leur. Haar Lakenvelders lopen los door wilde kruiden weiden en scharrelen vrij onder bijzondere bomen. Een bijzondere plek…en een prachtig gezicht.

De hoenders van Geneviève werden deskundig beoordeeld door Keurmeester Wim Meijer. Vooral de fraaie kammen bij de hennen werden door Wim als zeldzaam mooi gekwalificeerd en ook een opvallende strakke vleugeldracht. Verder hebben we onze L&V Kleurenwaaier weer kunnen toetsen. Deze wordt na 3 bezoeken steeds bruikbaarder. Alle aanwezigen werden door het gast-paar verwend met zelfgemaakte appeltaart en een heerlijke uitgebreide lunch met prachtige Lakenvelder Omelet. Een prachtige dag met schitterend weer.

Wegens omstandigheden kon het middagbezoek aan Bert de Ruijter helaas niet doorgaan. We kijken uit naar wellicht een volgende keer. Veel dank aan allen die de hokbezoeken 2021 tot een succes hebben gemaakt. Zowel aan de ontvangende als bezoekende leden die hieraan hebben mee gedaan.

Foto’s (onder meer) van Stan Scheerder. Klik op de foto’s om deze groter te zien.

Powered by: Wordpress