Archief 2022 Clubnieuws Ledenbericht

Even Voorstellen: Jan de Wit

Hans Zandvliet en Jan de Wit zijn gekoppeld door het Fokkers voor Fokkers programma van onze club. Dat leidt tot bijzondere uitnodigingen.

 

Hans Zandvliet schrijft ons:
D
oor het project “Fokkers voor Fokkers” van onze speciaalclub ben ik begin dit jaar door bestuurslid Willem van Beijnen gekoppeld aan Jan de Wit.

 

Naast de duiven is Jan ook begonnen met grote Lakenvelders en waar wij als speciaalclub kunnen helpen zullen we dit zeker doen. Wat dat betreft is “Fokkers voor Fokkers” een goed initiatief.

 

Het contact met Jan is heel goed en vandaar de uitnodiging van Jan voor de open dag ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het bloembollenbedrijf op zaterdag 26 maart in Enkhuizen.

 

Bloembollenbedrijf Jan de Wit en Zonen b.v. heeft dit heugelijke feit groots gevierd en hebben uitgepakt met een fantastische bloemenshow. Een show met topkwaliteit en een breed assortiment tulpen, lelies, hyacinten en narcissen.

 

Bloembollenbedrijf Jan de Wit en Zonen b.v. mag zich vanaf nu hofleverancier noemen. Het bedrijf kreeg vrijdagmiddag het Wapenschild Hofleverancier uitgereikt door de burgemeester van Enkhuizen en de burgemeester van Stede Broec. Twee burgemeesters omdat het bedrijf nagenoeg op de grens van beide gemeenten staat.

 

Om het predicaat Hofleverancier te krijgen moet een bedrijf minstens 100 jaar oud zijn, een vooraanstaande plaats innemen in de regio en de bestuurders en bedrijf moeten van onbesproken gedrag zijn.

 

Het werd een drukbezochte en gezellige zaterdag. Mensen uit de omgeving van het bedrijf, collega’s uit de bloembollenwereld en uit de kleindierensport. Jan is namelijk ook sierduivenliefhebber en fokker. Jan, nogmaals gefeliciteerd, dank voor de uitnodiging en veel succes !!

Powered by: Wordpress