Ons Zomertreffen’23 op 24 juni j.l. in Dodewaard was zeer geslaagd. Prachtig weer en goed om elkaar weer te zien. We waren opnieuw te gast bij de familie Wiggelo Sr. in hun prachtige ruime tuin, centraal gelegen in Nederland.

Op grond van de laatste inzichten en regels inzake vogelgriep hebben we, naar de nieuwe richtlijnen van de overheid, de regels voor dierentuinen en kinderboerderijen gevolgd. Zo hebben we een speciale tijdelijke ‘dierentuin’ gecreëerd waarbij alle ‘bezoekers’ op ruime afstand konden blijven van de aanwezige dieren. Onze zeer gewaardeerde speciale ‘dierenverzorger’ Leo van Wetering heeft ons buitengewoon veel wijzer gemaakt over de plussen en (soms ook) minnen van de beschikbare dieren. 

 

Al die kennis maakte flink hongerig en na de uitstekende lunch presenteerde ons nieuwe bestuurslid Geneviève, samen met echtgenoot Stan, een verrassende Club-quiz met pittige vragen. Bijzonder is dat zij voor het maken van de vragen vooral gebruik hebben gemaakt van de informatie die ze op onze eigen  L&V website konden vinden. Een geweldig leuk initiatief dat zeker navolging verdient. De 5 teams hebben moedig gestreden maar er kon natuurlijk maar 1 winnaar zijn. Dat team ontving uit handen van onze voorzitter Cees Wiggelo elk een heerlijke zak meelwormen om het thuisfront blij te maken.

Powered by: Wordpress