Clubnieuws

Geslaagde Clubdag 20 april in Lochem

Een koude, natte, maar zeer geslaagde clubdag/ALV in Lochem bij de fam. Fentsahm. Er was veel te genieten. Prachtige Lakenvelders, zowel hoenders, koeien, geiten en ganzen werden door Karel uitgebreid besproken.

 

De officiële ALV 2024 werd gehouden in een nabijgelegen hotel. Veel leden hebben gelukkig gebruik gemaakt van de digitale ALV. Daardoor konden we het verplichte deel kort houden. Een uitgebreider verslag volgt.

 

De resultaten van de “Stand van het land ’23/24” zijn bekend gemaakt. Verrassend was dat er, meer dan verwacht, een groot aantal leden actief fokken met onze verschillende rassen. De L&V club mag zich daarmee zeer gelukkig prijzen.

 

Om de betrokkenheid bij de activteiten van onze club te vergroten heeft het bestuur voorgesteld om werkgroepen in te stellen. Karel Fentsahm, Berti Ruessink, Wim van Duifhuizen en Cees Wiggelo vormen samen de Werkgroep Stand van het land. Zij gaan zich verdiepen in hoe onze rassen er voor staan en welke verbeterpunten in de komende jaren onze aandacht verdienen. 

 

Het Zomertreffen 2024 gaat plaatsvinden in Drente. Dit wordt georganiseerd door de Werkgroep Zomertreffen die dit jaar bestaat uit Henri van der Meer en Herman Kokenberg. Zij zullen spoedig de datum van deze bijeenkomst bekend maken.

 

De Werkgroep Regio-contacten krijgt vorm door whatsapp groepen die het bestuur binnenkort in het leven zal roepen. Doel is om informele contacten binnen de regio te versterken.

 

 

Klik op de foto om deze groter te bekijken. Foto’s met dank aan Joyce Boumans

 

Powered by: Wordpress