2024

Nieuwe L&V club-mokken

Trots op onze club? Geef dan een schitterende L&V club mok kado.

We presenteren tijdens de komende ALV op 20 april in Lochem nieuwe L&V-club koffie/thee mokken waarop de prachtige illustraties van zowel Vorwerk- als Lakenvelder hoenders.  Om zelf van te genieten of om kado te doen.

 

De inhoud van de mok is royaal: 325ml. Formaat 9,5 cm hoog, diameter 8 cm

 

Er zijn 3 varianten: met blauwe of met oranje binnenzijde (vaatwasmachine en microwave bestendig) of een mat witte versie (niet geschikt voor de vaatwasser). Op de foto hierboven staan de drie mokken van links naar rechts.  De fotos onder deze tekst  kunt u vergroten door er even op te klikken. Maar het leukste is om deze in het echt te zien op 20 april in Lochem.

 

BESTELLEN?

Bij voldoende interesse kunnen we die voor onze leden laten maken.  Prijs per beker ligt, naar verwachting  op €10,- per stuk, zonder verzendkosten.  Geef hieronder aan hoeveel bekers u wilt bestellen.

 

Betalen komt later; we willen eerst weten hoeveel interesse er is.

klik op de foto om die groter te zien

VÓÓR-INTEKENING L&V CLUB MOKKEN

De prijs bedraagt € 10,- per beker exclusief verzendkosten ad €6,95. U kunt de beker(s) gratis ophalen in Bennekom of ontvangen bij een volgende clubgelegenheid. Geef hieronder aan welke van de opties u het liefste heeft
Powered by: Wordpress