Aanmelding ALV 2 juni 2018

Via e-mail ontving u de uitnodiging voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering op 2 juni in het Pluimveemuseum in Barneveld. Op deze pagina kunt u zich tot 25 mei aanmelden en laten weten of we voor u een lunch kunnen bestellen. Ook als u niet kunt komen vragen we u toch om ons dat via één van de onderstaande keuzes te laten weten.

 

JA, leuk ik kom en blijf ook gezellig lunchen

Met deze groene knop kunt u zich voor de vergadering aanmelden. Kies deze mogelijkheid als u ook graag blijft lunchen: U komt dan op de aanmeldings pagina. Vermeld daar uw naam en email adres. Wij vragen u de kosten voor de lunch vooruit per bank betalen met IDEAL zodat we het juiste aantal aan het Pluimveemuseum kunnen doorgeven.  Lunch reserveringen kunnen worden gedaan tot 25 mei. Op 19 mei moeten we het aantal lunches doorgeven aan het Pluimveemuseum. Vergeet dus niet hierboven op de groene knop te drukken.

 

JA, ik kom maar kan niet blijven lunchen

Fijn dat u aanwezig zult zijn bij deze belangrijke vergadering. Jammer dat u geen gelegenheid heeft om te blijven lunchen. Wellicht dat dit volgende keer wel lukt. U kunt zich aanmelden door op de gele knop hierboven te drukken. 

 

NEE, ik ben helaas verhinderd

Jammer dat u niet in de gelegenheid bent om naar onze jaarvergadering te komen. U kunt zich via de rode knop afmelden. We stellen het erg op prijs dat u ons dit laat weten. Als lid heeft u stemrecht. Mochten er tijdens deze vergadering belangrijke beslissingen worden genomen dan kunt iemand een volmacht verstrekt om uw stem uit te brengen. Als u op de rode knop drukt dan kunt u in het bericht dat dan verschijnt, de naam vermelden van degene die u wilt machtigen. 

Powered by: Wordpress