Aanmelding met lunchreservering ALV 18 april 2020

Via onderstaande aanmelding bevestigt u uw komst naar de feestelijke jubileum jaarvergadering op 18 april 2020. We reserveren dan ook voor u een plaats aan het uitgebreide warme lunchbuffet.

De kosten voor het lunchbuffet bedragen € 13,50 per persoon. Die lunchbijdrage kunt u eenvoudig betalen met ‘IDEAL’. Doe uw betaling direct of uiterlijk vóór 4 april 2020 aanstaande.

JUBILEUM DONATIE
Omdat dit een bijzonder jaar is, maken we extra kosten voor het drukken van Jubileumboek en de feestelijke bijeenkomst op 18 april. Die extra kosten bedragen al snel €25.- pp. We vinden dat we die niet aan iedereen zomaar kunnen vragen en daarom verzoeken we vriendelijk om een (niet verplichte) geheel vrijwillige extra bijdrage die u gelijktijdig kunt overmaken met uw lunch.

BEDRIJFSDONATIES
Ook uw bedrijf kan een extra donatie doen aan onze vereniging voor dit jubileum. Neem contact op met onze penningmeester die u dan een factuur op naam van uw bedrijf kan toesturen.

RESERVEER NU
Vul hieronder uw naam en email adres in en kies het aantal lunches dat u wilt betalen. Komt u samen met iemand anders, vul dan zijn/haar naam ook in. Onderaan deze pagina staan ook onze bankgegevens indien u niet via IDEAL kunt betalen.

Totaal: € -

Alternatieve betaling

Mocht u niet via IDEAL kunnen betalen, maak dan uiterlijk voor 4 april a.s het bedrag voor de lunchbijdrage over op rekeningnummer NL72RABO0133086542 tnv Nederlandse Lakenvelder en Vorwerk Speciaalclub onder vermelding van uw naam + “Lunch ALV 18 april”.

Powered by: Wordpress