NIEUW: L&V-Club Bodywarmer slechts €35,-

Bestel snel de comfortabele Lakenvelder & Vorwerkhoender Speciaalclub bodywarmer. Een uniek kado!!
Handig en heerlijk in het frisse voor en najaar als u buiten naar uw hoenders loopt. Voor leden met korting slechts €35,-
De Bodywarmers zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en 3XL.

MAKKELIJK BETALEN MET IDEAL
De winkeladviesprijs van deze bodywarmer is €45,- Onze leden krijgen €10,- korting en betalen slechts €35, – per stuk excl. verzendkosten. Bent u nog geen lid van onze enthousiaste speciaalclub? Bespaar direct €10 op de aanschaf van deze bodywarmer en wordt nu lid: klik hier

BESTEL UW CLUB BODYWARMER

  • Geef hieronder de gewenste maat aan plus uw naam en email. De betaalde bodywarmers worden op een van de komende clubbijeenkomsten afgeleverd. Heeft u de bodywarmer eerder nodig, vink dan de extra levering aan.
 

SPAM verificatie

GRATIS LEVERING 
We verzamelen zoveel mogelijk bestelligen en laten die in één keer maken. Bestellingen worden uitgeleverd tijdens de Clubdag, later dit jaar.

VERZENDEN PER POST
Heeft u uw bodywarmer eerder nodig, bijvoorbeel ivm een verjaardag?Dan kunnen we die voor u apart laten maken en verzenden die dan naar het adres dat we in de ledenlijst hebben opgenomen. De meerkosten voor aparte verzending bedragen €6.95. Ook die kunt u per IDEAL voldoen in het betaalscherm nadat u uw bestelformulier heeft afgerond.

BESTEL DE JUISTE MAAT!
Aan het einde van deze pagina, onderde fotoserie, vindt u een maattabel met maatinformatie van de leverancier. De door u bestelde maat wordt voor u op bestelling gemaakt en kan niet worden geruild. De levertijd voor spoedbestellingen bedraag 1-2 weken.

BEPAAL UW MAAT

Verkrijgbaar in S, M, L, XL, XXL en 3XL
Maten in de tabel zijn in centimeters.
Let op!! Alleen de breedte voorzijde meten.

Powered by: Wordpress