Lid worden of nader kennismaken?

Bezoekt u met veel plezier onze website? Heeft één van onze leden u zojuist goed geholpen? Draagt u onze club een warm hart toe? Of wil u bijdragen aan het  behoud van een Oud-Nederlands Hoenderras als de Lakenvelders en/of zorgen dat Vorwerkhoenders vol trots in Nederland te bewonderen zijn? Dan kunt u lid worden van onze club, maar misschien is dat te snel en wilt u eerst nog wat vrijblijvend met ons kennismaken. Dat kan bijvoorbeeld door proeflid te worden. U ontvangt dan uitnodigingen voor onze activiteiten en regelmatig een nieuwsbrief per email.

Donateur worden?
Geen proeflid of lid? Ook als donateur ontvang u een uitnodiging voor onze jaarlijkse Clubdag in september. Per email zullen we u ook op de hoogte houden van ander clubnieuws. (Conform de AVG -Algemene Verordening Gegevensbeheer- kunt u ons per email altijd verzoeken uw gegevens aan te passen of te verwijderen.)

Uw donatie kunt u hieronder eenvoudig via IDEAL of creditcard voldoen.

Wilt u liever gewoon per bank betalen dan kan dat op bankrekening:
NL72 RABO 0133 0865 42 ten name van de
Nederlandse Lakenvelder en Vorwerk Speciaalclub


Schenkingen en legaten
Voor 2021 geldt een (schenkings) belasting vrijstelling van  € 3244,- per jaar.  Verder kan men via de notaris per testament, een legaat nalaten aan onze club.  Voor meer informatie:  penningmeester@lakenvelder-vorwerkclub.nl   

Doneer hieronder per bank/Ideal

Dank voor uw bijdrage. U krijgt van ons altijd een persoonlijk bedankje per email.

Totaal: € -
Hartelijk dank. We nemen snel contact met u op.

Powered by: Wordpress