Proef-lidmaatschap

Hartelijk welkom bij onze Lakenvelder en Vorwerkclub website. We verwelkomen u graag als proeflid van onze enthousiaste speciaalclub.

WORDT PROEFLID
Als proeflid van onze landelijke speciaal club ontvangt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor club-bijeenkomsten. Het staat u vrij om daaraan deel te nemen. Natuurlijk kunt u al uw vragen via email aan ons voorleggen. Verder zijn er geen verplichtingen aan uw lidmaatschap. Uw proeflidmaatschap duurt 12 maanden en wordt niet automatisch verlengd. 


Vul onderstaand uw gegevens in en betaal uw éénmalige proeflid-bijdrage (nu € 5,-) eenvoudig met IDEAL.

OF WORDT GELIJK LID…
In plaats van proeflid kunt u natuurlijk ook direct lid worden. U maakt dan deel uit van ons L&V Kennisnetwerk op het gebied van het houden en verzorgen van uw dieren. U krijgt toegang tot onze snel groeiende ledenlijst, u ziet waar collega fokkers te vinden zijn op onze digitale ledenkaart,  u kunt het afgeschermde deel van onze website bekijken en u kunt exclusief uw dieren laten keuren tijdens de jaarlijkse JongDierendag. Meer weten? Klik dan op deze link

Aanmelding proeflid

 

Captcha (ter voorkoming van SPAM)

Uw gegevens zullen vanzelfsprekend vertrouwelijk worden behandeld en niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Onze vereniging conformeert zich aan de AVG (zie onze privacy verklaring AVG)). U kunt dus altijd de toestemming om de hieronder gevraagde gegevens voor clubdoeleinden te gebruiken, herroepen door een email aan ons bestuur.

Powered by: Wordpress