NIEUW: de L&V CLUB-SHOP: BESTEL NU…

Hoe leuk is het dat leden van onze club telkens weer bruikbare suggesties doen die we dan in onze clubshop
kunnen aanbieden tegen inkoopprijs plus een kleine bonus voor de clubkas.

 

Dat kan natuurlijk alleen omdat onze club geen verdienmodel of winstoogmerk heeft en alles wat we doen vrjwilligers werk is. Hoe leuk is dat?

KIPPENKOPPEN

Gegarandeerd jaloerse blikken op de autoweg en in de buurt: de L&V kippen-k(n)op past op elke trekhaak.  Een leuk idee van ons lid René Kers en gemaakt door dhr. van Olst.

 

Via onze website te bestellen in 8 kleuren. De koppen kosten € 12,50 excl. verzendkosten (en inclusief een club-donatie van € 2,50).

Wilt u verzendkosten besparen dan leveren we bestelde koppen ook af tijdens een volgend leden-evenement òf u kunt deze afhalen bij het secretariaat in Haarlem.

De koppen worden op bestelling individueel gemaakt, houdt dus rekening met enkele dagen levertijd. 

JAS, POLO'S & BODYWARMERS

Deze items zijn op dit moment niet te leverbaar of te bestellen. Nieuws volgt.

 

Naast onze succesvolle bodywarmers kunt u dit najaar (2021) voor het eerst ook nieuwe en comfortabele Softshell jassen en prachtige 100% katoenen Polo’s bestellen.

 

Jas en polo zijn beiden te bestellen in zowel dames– als heren uitvoering. De bodywarmer is een Unisex model. Omdat het een nieuwe kleding lijn betreft is er ook een afwijkende maattabel van toepassing. Let dus goed op bij bestellen: ruilen is helaas niet mogelijk. We houden geen voorraad dus alles wordt op bestelling gemaakt. Houdt rekening met een week tot 10 dagen voordat uw artikelen gereed zijn voor aflevering.

NIEUW: met mooi verfijnd logo. Onze ontwerper heeft het L&V logo onder handen genomen en de nieuwe bedrukking is nu nauwkeuriger en verfijnder. Wil je het resultaat eerst met eigen ogen bekijken? Je bent altijd welkom bij ons secretariaat in Haarlem. Bel even…

KLIK HIER VOOR BESTELFORMULIER 
DAT STAAT ONDERAAN
meer foto’s op desktop en tablet.

Warme Softshell jas

Deze heerlijke softshell jasjes zijn water-afstotend, winddicht en met fleece gevoerd. Die houden u deze winter buiten gegarandeerd warm.

 

Bijzonder is dat de jassen verkijgbaar zijn in zowel dames- als herenmodel en naar keuze alleen een logo op de voorzijde of op voor én achterzijde. Geef dit dus goed aan bij uw bestelling.

 

Prijs softshelljas (ex verzendkosten):
Bedrukking voor en achterzijde € 43,- 
Met alleen bedrukking voorzijde € 35,-

Katoenen Club-polo's

Bestel ook zo’n leuke nieuwe polo mee. Ze zijn er in zowel dames- als herenmodel (geef aan bij bestelling).


Deze polo’s zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw of wit (maak keuze) met clublogo bedrukking alléén op de voorzijde. Kijk in de maattabel voor de juiste bestelling.

 

Prijs polo (ex verzendkosten):  € 17,50

 

Club-Bodywarmer

Al enige jaren een succes. Onze comfortabele Lakenvelder & Vorwerkhoender Speciaalclub bodywarmer. 


Handig en heerlijk in het frisse voor en najaar als u buiten naar uw hoenders loopt. Ook deze zijn verkrijgbaar in alle maten (unisex model). Ook voorzien van nieuwe versie van ons clublogo.

 

 

Prijs bodywarmer (ex verzendkosten) €35,-

 

 

Klik op de kleine foto’s om deze groter te zien

Maattabel softshell jassen
Dames en heren zie onder.
Klik op de tabel om de maten te zien.

Klik op de kleine foto’s om deze groter te zien

Maattabel polo’s
Dames en heren zie onder.
Klik op de tabel om de maten te zien.

Klik op de kleine foto’s om deze groter te zien

Maattabel bodywarmer
Unisex zie onder.
Klik op de tabel om de maten te zien.

 

GRATIS LEVERING 
Bestellingen kunnen gratis worden uitgeleverd tijdens een Club-bijeenkomst. Ophalen in Haarlem kan natuurlijk ook altijd.

 

VERZENDEN PER POST
De meerkosten voor aparte verzending binnen Nederland bedragen € 8.95 . Ook die kunt u per IDEAL voldoen in het betaalscherm nadat u uw bestelformulier heeft afgerond.

 

Bestellen en makkelijk betalen met IDEAL

BESTELFORMULIER L&V CLUBKLEDING

  • Geef hieronder aan of u een jas, een polo of een bodywarmer wilt bestellen. Wilt u meerdere artikelen bestellen, maak daarvan dan aparte bestellingen of neem contact op met het secretariaat.
 

SPAM verificatie

BESTELFORMULIER KIPPENKOP

  • Geef hieronder aan welke kleur kippenkop u wilt bestellen. Wilt u meer dan één kop bestellen? Dat kunt u aangeven bij de betaling in het volgende scherm.
 

SPAM verificatie

Powered by: Wordpress